PERSONLIGGØR DINE VÆGGE
Hæng jeres flotte billeder op på væggene – i eksklusiv blank akryl, på mat og lyddæmpende stof i enkel aluramme, på al-sandwich med eller uden rammer – eller noget helt fjerde.
Promovér dit brand for dine ansatte og alle dine gæster og nyd dem selv. Vi kommer med kreative vinkler på billederne og kan endda levere helt abstrakte værker udfra helt konkrete billeder taget hos dig. Vi kan levere i bestemte farver og størrelser – kun fantasien sætter grænser.
Kontakt os på 21 74 44 08 eller fotografi@mail.dk og fortæl om dine tanker, så finder vi forslag, du kan bruge til noget.
ASBJØRN A/S
Hos Asbjørn A/S havde de fået nyt domicil og manglede lige det sidste (billederne på væggene) og et par møbler. Møblerne er med fiskeskind og en helt særlig udgave, som jeg anbefalede fra Søren Lund Møbler.
Billederne er et mix af gamle billeder, jeg har redigeret og optimeret og sat sammen i collager i mål, der passer til stedet, hvert billede skal hænge. Der er også nye billeder, vi ville skabe en historik og vise hele historien om Fridi og Co.
Jeg har designet rammerne med messingbeslag og reb og i en særlig træsort, som også døre osv. er lavet i. Rammerne er speciallavede hos HP Bygs dygtige snedker.
Billederne er printet på alu-sandwich.
HANS JENSEN TRANSPORT A/S
Her er det hos Hans Jensen Transport, de skulle bruge noget ekstraordinært til deres hall, som gjorde indtryk på alle, der kommer ind ad døren. Derfor lavede vi brandingbilledet af deres lastbil, du kan se videoen Behind The Scenes nederst herunder. Billedet kom op at hænge på lyddæmpende materiale i 2×3 meter i deres hall.
Jeg fotograferede virksomheden iøvrigt og nogle af billederne blev brugt til en collage til værkførerkontoret, hvor to af rammerne blev lakeret i logofarven.
Vi rådgiver omkring branding, så I får mest muligt ud af jeres billeder 
VIA UNIVERSITY COLLEGE
Hos VIA University College kunne Leif godt tænke sig at de fik de studerende og ansatte på væggen. Så vi udskifter hvert tredje år billedet i rammen med et nyt og friskt. Der er trafik hen til billedet, for det er altid et hit at skulle finde sig selv og sine medstuderende på væggen.
VIA havde en udfordring med lyd og derfor valgte vi en løsning på lyddæmpende materiale.
HADSUND APOTEK
Signe og Lars ville gerne give en personlig oplevelse til deres kunder, derfor valgte de at deres ansatte skulle være på deres vægge i deres apotek. Billederne er i lyskasser og fornyes ved behov.
Back to Top